DIENSTEN

Benieuwd naar onze diensten? Hieronder een kleine greep uit de verschillende takken waarvoor je bij ons terecht kan! Specifiek opzoek voor een klus? Aarzel dan niet om contact op te nemen, dan bekijken wij samen hoe wij jou kunnen helpen!

VERBOUWING

Een nieuw huis gekocht of wil je jouw woning nieuw leven in blazen? Wij werken het project van A tot Z af. Zo realiseren wij niet alleen naar wens wat er moet gebeuren, maar denken wij ook mee aan eventuele oplossingen en interieurdesign ideeën.

RENOVATIE

Heeft de badkamer een opknapbeurt nodig? Is de gevel echt toe aan vernieuwing? Wij werken het project tot in detail uit. Van vloeren tot muurbetegeling, dak- & gevelrenovaties, de mogelijkheden zijn eindeloos.

VERBOUWEN / UITBOUWEN WONING

Toe aan een nieuw layoutplan voor jouw woning of het uitbouwen van jouw bestaande object? Wij verzorgen dit tot in de puntjes. Wij kijken samen mee naar de beste oplossingen en resultaat. Tevens kunnen wij een bouwtekening verzorgen voor het aanvragen van een vergunning.

OPLOSSINGEN

Mankementen aan jouw object waar jij een passende oplossing voor zoekt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de intake kijken wij samen naar het probleem, waarna wij een voorstel doen om dit op te lossen.

TEGELWERK

Jouw badkamer opnieuw betegelen? Heeft jouw toilet een make-over nodig? Wij regelen het. Gespecialiseerd in het zetten van tegelwerk, zowel horizontaal als verticaal. Wij nemen een extra stap door samen te kijken naar materiaalkeuze om zo het beste naar boven te halen.

VLOEREN LEGGEN

Een nieuwe vloer in jouw woning geeft het geheel een compleet nieuw uiterlijk en karakter. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren en tegels. Dit kan zowel binnen- als buitenshuis. Nog geen plan betreft welke soort tegels je zou willen? Wij kijken met jou mee om samen het beste en mooiste resultaat te
behalen.

TIMMERWERK

Hout- & timmerwerk is de ideale oplossing voor zowel binnen als buitenshuis. Naast interieuroplossingen, kunnen wij ook complete verbouwingen realiseren maar ook het opbouwen van nieuwe objecten, daken en schuttingen.